Kúpalicko Pác

Bicyklom na kúpalisko Pác

Trasa: Železničná stanica Cífer – Kúpalisko Pác


Keď sa teploty začnú vyšplhať a slnko začne žiariť na jasnom letnom nebi, niet lepšieho miesta na osvieženie a oddych ako kúpalisko Pác. A aký lepší spôsob, ako sa tam dostať, než na bicykli?


Trasa z železničnej stanice Cífer na kúpalisko Pác je ideálna pre milovníkov cyklistiky všetkých vekových kategórií. Táto cesta je skvelou príležitosťou objaviť krásy prírody obce Cífer a mikroregionu 11PLUS do ktorého obec patrí.


Cesta začína na železničnej stanici Cífer, kde si môžete na chvíľu vydýchnuť a pripraviť sa na jazdu. Potom sa vyberiete po pokojných cestách, ktoré vás zavedú cez idylické polia a lesy.
Trasa je priamočiara a jasne označená, takže sa nemusíte obávať, že by ste sa stratili. Cestou môžete obdivovať panoramatické výhľady na okolitú krajinu, vychutnať si čerstvý vzduch a vychutnať si rytmus pedálovania.


Po príjemnej jazde sa dostanete na kúpalisko Pác, kde môžete stráviť zvyšok dňa relaxáciou a osviežením sa v jeho bazénoch. Kúpalisko ponúka množstvo aktivít pre deti aj dospelých, takže je to ideálne miesto pre celú rodinu.


Cesta na bicykli z Cíferu na kúpalisko Pác je nielen príjemnou formou cvičenia, ale aj skvelou príležitosťou na vychutnanie si krás leta na Slovensku. Takže nasadnite na bicykel, vyberte sa na túto cestu a užite si deň plný zábavy a relaxácie na kúpalisku Pác.

Comments are closed.